Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dracula Haiku/ Stilbrott i känslor

Åh...så du suger

Allt för att förvälla blod

Förvälld värme av år

 

Var stillar glöden hav

Var är  din tid?

Pys ut hettan nåd

 

Älska oslitbar spinn

Vinn en säsong av 

Lust, ljusfylld, dagg

 

I leda sysslan går mak

Döden sjunger visa len

Himmels hjärta i skak




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-09-09 12:17



Bookmark and Share


  Hans Christian
Ursäkta ordvalet - skitsnyggt komponerat.
2014-09-13
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP