Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min korridor av kärlek...


Korridoren

När jag går genom korridoren...
Korridoren som leder till döden..
Jag har längtat att få gå denna väg...
Och nu gör jag det...

Genom denna korridor som är fylld med mörker...
Jag tror jag var ensam...
Men det är jag inte...

Jag möter en flicka...
Vars namn är så vackert...
Hennes ord flyller mitt hjärta återigen med hopp...

Jag vill ta dig med mig ut ur denna korridor...
Till livet igen...
Finnas hos dig...

Varje natt vill jag viska i ditt öra att du är min ängel...




Fri vers av UnCleaN
Läst 469 gånger
Publicerad 2006-04-01 23:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnCleaN