Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valkompass

Hur vill du att jag skall navigera

Nutid

Dåtid

Framtid

...innan eller efter alla val.




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-09 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP