Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NOBELPRISET I CANCERFORSKNING NÄSTA

De  sminkar  sig  snyggt   för   att   inte  synas,
och  vad de  inte  tagit  med i beräkningen  är
vad  sminket  gör  med  deras  hud  i  de  und-
ersta  lagren,genom att den förvandlas till en
kloak  av  illaluktande  ångor, men  det  mani-
pulerar  de  bort  för  stunden  med  parfymer
som  kan  döda  både  mygg och fluga. Huden
har  tre  lager  varav  det  mittersta  är  lik  en
latrin   som  tar   in   allt  smutsigt  och  giftigt
stadsluft, avgaser,  och   smink,  alla   vet  vad
porrmaskar  och  acne  utsöndras från så  vad  
cancerforskningen  missat  här  eller undvikit
pg av ekonomiska  skäl är  att  denna  hudens  
kloaksystem  framkallar  hudcancer.
Cancern kan knäckas, men då går alltför mån-
ga industrier i  konkurs och milliarder männi-
skor skulle bli arbetslösa samtidigt  som kurs-
fallet i världsekonomin  skulle falla  rejält, det
skulle  helt   enkelt   innebära   en  ekonomisk
katastrof för världsbanken ,så där är vi :" pest
eller kolera" cancern är ingen  gåtfull  mystisk
sjukdom, som  politikens  forskare  vill  hävda,
det är en strategiskt  undanglidande  manöver
att  avleda   ifrån   den   praktiska  orsaken  till
dess förekomst, ekonomiska intressen  går  all-
tid  först,  och  en  åtalsrubricering  om "  brott
mot  mänskligheten " och " folkmord " vore  le-
galt här.
          *                            -




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-09-08 17:43



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Viss kosmetika som inte kontrollerats kan vara skadlig och faktiskt leda till både blodförgiftning och cancer,men det står var och en fritt ta risken misshandla sin hud med krämer som inte genomgått en rigorös innehållsanalys beträffande skadliga ämnen.
2014-09-08

  Helene Bohlin Lelle....
MIN KOSMETIKA ÄR AV BÄSTA SORT....
TRO MEJ. HAR ALDRIG GJORT NÅGON SKÖNHETSINGREPP I ANSIKTET...TROTTS MISSHANDEL JAG BLIVIT UTSATT FÖR....
2014-09-08

  Helene Bohlin Lelle....
BERÖR MIG.....Välskrivet....
2014-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP