Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strandsatt



Din saga
Klassisk musik

Den som går över gränsen
får skylla sig själv
Din frihet
Min obetydlighet

Övergivna dagar
Konst utan värde

Dolda mönster
Återkommande behov

Naturen öppnar sig
Din saga




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-09 11:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP