Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna ifrån en dröm

Jag önskar att tiden inte var konstant
för då kunde vi stanna
jag vågar inte somna med dig i min famn
det kunde ha varit förevigt natt
en sekund från vad vi kunde ha
blev en evighet jag inte kommer ifatt
det tär att inte veta
men jag önskar att jag kunde glömma
varför drömma när det inte blir sant
jag tror jag somnar, godnatt




Fri vers av TorskadIhelhet
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-10 13:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TorskadIhelhet