Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blödande

när jag ser mig själv blöda
låt mig då få healing
en tår blir till 3 för mina barn
låt Gud skydda er för all framtid
om ni visste vad ni betyder för mig
lämna mig aldrig små barn
jag älskar er!!!




Fri vers av Power Angel
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-11 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel