Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolan



Tid tillsammans med änglar
i deras totala hängivenhet
Min tysta ensamhet
i tidens djup
gör mig lycklig i korta stunder
Unga elever överser
mitt val
av uttryck som vibrerar i färg
Deras drömmar är konst
Chagall i nutid




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 179 gånger
Publicerad 2014-09-12 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP