Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min fina vän S


The little bird with a big heart

She have come into my life
Like a bird with broken wings
A shy little bird
Her heart is big and warm
She cares for all her friends
I wish I could tell her all these things
And now I have

Because the bird with broken wings
Is you my Dear Dear friend




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-12 17:37



Bookmark and Share


  menspoeten
Vackert och varmt:)
2014-09-30

  Magica VIP
Så fint :)
2014-09-13

  den nakna poeten
hej maria jag är ingen haj på engelska men jag känner värmen i dina ord och ditt arrangemang i ditt ord val det här är en speciell vän som ska vara lycklig att du fäller så vackra ord över dina läppar så vackra så ömma fulla med respekt och kärlek bra gjort
2014-09-13

  Ingrid Trolle
Vacker text
till en vän
2014-09-12

  Angel of love
Så fin text till din vän.
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP