Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klara färdiga gå

Klara färdiga gå
på ett hostel i London började jag förstå
jag springer på klara
för jag är aldrig färdig när andra skriker gå.

Notes from Regents Park one week after their arrival:
I know now. I used to question why people wait for ``set, go´´ if they are ready.
But I know now. People wait because they don´t know if they are ready.
People wait because in the shadow of the winner no one will pay attention to their loss.
Jag ska inte förlora det här loppet.
Fan om jag förlorar det här loppet.




Fri vers av Agaue
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-09-12 20:01



Bookmark and Share


    nånja
klok
2014-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Agaue