Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten har legat till sig sedan någon tid. Men känns nu mogen att publicera.


Dagens aforism 20140913





Jag har hört att den som lever får se.
Men till det krävs säkert också att en
människa verkligen lever 'länge nog'.




Övriga genrer (Aforism) av lodjuret/seglare VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-02 00:00



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Lysande!
2015-02-02
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP