Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyfall

En smått kaosartad stämning
Bussars och källares översvämning
Världen är inte redig
När Malmö är som Venedig




Bunden vers (Rim) av Johan Karlsson
Läst 254 gånger
Publicerad 2014-09-13 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Karlsson
Johan Karlsson