Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DE VIKTIGASTE MÄNNISKORNA PÅ JORDEN!

är de som av Gud, alltings Skapare,

är satta att förvalta och

förkunna Ordet:


Det Ord som skapat allt och

också skall upprätta

allt!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 108 gånger
Publicerad 2014-09-14 06:48



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det värsta självbedrägeriet på jorden är syndarnas förmenta präktighet.
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Om vår tro bara vore drömmar skulle inte humanisterna reagera med sådant hat.
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Det finns två familjer på jorden: Guds och djävulens.
Djävulens utmärker sig bl a genom sitt hat mot kristna.
2014-09-14

  Gunnar Hilén VIP
man får hålla för ögonen när man läser dylika ting....vi humanister "vill inte förstå"...bara de orden är nedgörande men det märker inte "förkunnaren" av hallucinationer. och samhället har inte gått framåt. man får lära sig mycket innan öronen ramlar av. det var bättre på 1800-talet....det var bättre på vilket tal som helst....den absolut sämsta tiden att leva råkar vara just nu....nu när L.G och S-E. S råkar leva....förunderlig otur ni har pojkar ! som tur är får ni drömma vidare om paradiset....ingen hindrar er....
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Samhället har alls inte kommit framåt. Tvärtom. Ondskan är mer påtaglig än någonsin.
SKAM-hället, som Percy Brunström sade.
2014-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Vad humanister inte förstår - eller inte VILL förstå - är att förkunnarna är de viktigaste på grund av att de förkunnar det budskap genom vilka ALLA kan bli frälsta.
Jag var ett DJÄVULENS barn innan jag blev en kristen. Inte för att jag var punkare utan för att jag var en SYNDARE. Sedan blev jag ett Guds barn. Av bara NÅD. Nåd kan man aldrig förtjäna. Jag kunde inte ha hört budskapet om det inte hade varit för att människor hade förkunnat det.

2014-09-14

    Lars Gullberg




Vilka pekar du ut Sven

Vilka är det du skriver till ?












2014-09-14

  Gunnar Hilén VIP
Ni kristna som påstår er bära fram kärleken har hjärta att skilja på folk och folk....Fy fan vilket skit !
2014-09-14

    ej medlem längre
Bullshit. Här kommer elittänkandet igen, tyvärr. Ljusa slöjan. Samhället har kommit längre framåt.
2014-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld