Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var man än tittar bort,   du är, Betraktaren.


Idag Blir du en Kraftfull Ghostbuster! Sveriges Val.

 

Agera istället för att reagera.

Vänta inte på att obehagligheter ska försvinna

 Eller gå upp i rök av sig själv.

Bestäm dig istället,

 för att bli en kraftfull ”Ghostbuster”

Du måste ta tag i saker,

Situationer och problem.

 Innan de hinner ta ett strupe grepp på dig.

Kommunal välfärd,

 Är inte samma sak med privat välfärd.

När girigheten tar över gata och kräver två kronor när du passera, Tröskel…

När kommuner blir annihilerade och fungerar bara som marionett figurer i sina land,

Då vet du att 8 år har krympt Sverige till en total Malpraxis.    

 




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-14 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP