Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SOM KOMMER MED MAT TILL EN SVÄLTDÖENDE

är viktigare än någon annan:


för matens

skull!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-09-15 15:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kristna kommer med livets bröd, andlig mat.
2014-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld