Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man får vara ledsen...


TÅRAR

Då Du kärlekens ord
sa...
rann glädjens TÅRAR på
min kind...

Då det känns tungt
inom dig släpp ut
TÅRARNA som blir till en
säkerhetsventil...

För mig....
och kanske för dig...
oavsett kille eller tjej...
så låt Dina tårar rinna
i både sorg och glädje...


Sajo 060402




Fri vers av sajo
Läst 332 gånger
Publicerad 2006-04-02 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sajo