Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klass I –IV;


Lådan med förhoppningar.

http://kilskrift.blogspot.se/2012/08/vad-ar-det-flippade-klassrummet.html

 

Flicka lämnar hydda,
där till bröstet kramade hon en trälåda i hopp om att ha en bärbar dator där.

var dags att skapa,
ska göra sina hemläxor, men på distans läraren var på främmande ort,
på begäran: 10 adjektiv om hösten?
Hur vet du skriva fin, suckar hon lite övergiven,
om det aldrig någonsin har du blivit tilltalat i adjektiv form och artighetsfrasers,
bara interjektioners?
så resonans, att skakade skogen!

Ljudet ekar genom mellankrigs.

Jag undrar, du vet det 10 adjektiv om hösten?




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-16 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP