Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The virgins are having a party on the streets tonight

The virgins are having party on the streets tonight…

Mothers.. behind closed curtains Cry when they hear their babies primal screams from outside..

On the barricades of garbage…Pouring gasoline…Playing with matches

THEY DO NOT FEAR THE MORNING

THEY SET IT ON FIRE





Fri vers av zidonia.darling.p
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-17 00:54



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
allt bör the virgins bränna, flamma fritt i de passionabla lågorna
2014-09-22

    Jim Friberg VIP
Du borde skriva oftare, kamrat!
2014-09-17
  > Nästa text
< Föregående

zidonia.darling.p
zidonia.darling.p