Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SVERIGES FÖRSVAR

är som mannen som kastade bort

sina vinterkläder, för några

veckors värme


när vintern kom, stod

han där nästan

naken.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 82 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-19 07:14



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Helt rätt
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld