Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT SVAGT FÖRSVAR

eller nästa obefintligt, är en inbjudan

till fientligt sinnade, att

komma och ta för

sig:


De flesta, som hävdar att inget

försvar behövs, brukar

låsa dörren om

natten.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 44 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-19 07:18



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Helt rätt.
Finns det någon
makt som inte vet
hur svaga vi är.
2014-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld