Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

vi bär dig fram med våra bara armar
kistan väger tungt men vi kämpar på
musiken ljuden i kyrkan
den sista vilan har kommit till dig mor
jag öppnar locket och känner hur kall du är
jag känner kylan från din vita fina klänning
nu är tiden inne för att säga hej då
jag vill inte lämna dig ensam i detta hål
meter ner under jorden och
ett plats dit jag aldrig når mer
ett sista farväl med en vacker ros
som håller samman även idag
du vet att jag älskar dig
jag vet att du älskar mig
nu är slutet nära och du sänks sakta ner
för att dig mamma aldrig ser dig mer




Bunden vers av Power Angel
Läst 115 gånger
Publicerad 2014-09-20 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!
Känner igen mig själv i din text,min mamma dog 2005.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel