Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

cirkel av liv

sluten och vissen likt en död blomma
ligger du vid höstens träd
vindpusten tar dig långt från tiden du blommade ut
nu tar nya blommor över tiden du hade
ett frö får dig att växa igen
likt en cirkel går livets cykel runt
runt
runt




Bunden vers av Power Angel
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-09-20 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel