Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SÄLLSYNTA, GRÖNFLÄCKIGA PADDAN

skall enligt nyheterna i

radion få ett industriområde

i Malmö, till sitt skyddsområde,

ett område som Malmö kommun satsat

cirka en miljard kronor för att skapa. Detta

i det land där boxerns svans är lagskyddad, men

inte den ofödda Människan - Guds avbild, Hans söner

och döttrar - i moderlivet. Är det någon som undrar över

att Guds dom faller över ett sådant land med sådana

gärningar?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 161 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-20 17:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sköld din farisé, är det verkligen sant att du har haft en moster som inte har sett likadan ut hela livet? Otroligt.

När börjar människolivet enligt din bibel/babbel? Vid befruktningen? Håll hårt i din påse, Sköld, det kan finnas liv däri med risk att gå till spillo.
2014-09-26

    Sven-Erik Sköld
Ingen, som är ärlig med sig själv, kan blunda för, att den ofödda i moderlivet är en Människa, i ett visst stadium av sitt liv. Det säger själva naturen.

En min moster blev 105 år och hon såg inte lika dan ut hela livet: men det var samma person.
2014-09-26

    ej medlem längre
Är övertygad att dessa religiösa herrar aldrig själva har genomlevt känslor och sorg till följd av abort. Men att kallt kränka människors redan svåra beslut och privatliv är genuint kristet? Vänd om och bli fria.
2014-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Människor som förespråkar fri abort är i grunden barnahatare och förespråkar mord.
Rasistfeminister som vill utrota alla vita män vill givetvis bevara den fria aborten.
Synd att FI-medlemmarnas mödrar inte valde abort.
2014-09-21

  Annie b'larsson VIP
Att den sällsynta, grönfläckliga paddan skall få ett eget onmråde där den kan vara och verka skyddad, tycker jag är ett utmärkt förslag.

FRI ABORT som vi har i Sverige, det ska vi fortsätta att ha och det är ingenting som överreligiösa vita män ska lägga sig i.
2014-09-20

    ej medlem längre
Nej, allt har blivit så konstigt.
2014-09-20

  Göran Gustafsson VIP
Inte i något annat land i världen är risken för ett barn att avlida före fem års ålder så liten som i Sverige. Av tusen nyfödda flickor i Sverige, blir 997 minst fem års gamla. Motsvarande andel för pojkar är 995. Det visar statistik från Värdshälsoorganisationen, WHO.
2014-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld