Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland flyter fantasin på


Lite humoristisk

Det var en gång
En man som ville
Fylla livet med sång
O bli en cool kille

Men hans försök gick bet
När han tog ton
Då brast hans erfarenhet
Ty han glömt ta sånglektion

När han stod där o gapa
Med sin breda trut
Bara huvudvärk han skapa
Inget åskådligt njut

Hans karriär blev väldigt kort
Då man ifrån biblioteket körde honom bort




Bunden vers (Sonett) av R.M.M
Läst 205 gånger
Publicerad 2014-09-20 18:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R.M.M