Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som ett ljus har jag kommit till världen, för att den som vandrar med mig, inte skall vandra i mörker, utan ha livets ljus".


JESUS ÄR LJUSET FRÅN GUD!

in i Ditt hjärta och sinne

och ett vägledande

ljus på vägen

Du går.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 06:44



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Antingen har man tagit emot Jesus eller också inte.
Myten av människor av god vilja är en villfarelse från Jehovas vittnen.
2014-09-21

    ej medlem längre
Så är det å många ser ljuset fast de inte vet riktigt att det är från Gud å Jesus, men de är ljusa i sinnet och är av god vilja. Fint vävt!
2014-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Men de som väljer mörkret skyr ljuset.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld