Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRVIRRING I SVERIGE!

Uppstår i ett "skarpt läge": då få har

en Krigsplaceringsorder, som

gör att vpl-armén vet vart

den - var och en - ska


ta vägen, när läget

så kräver .


Nu blir det gott om "yra höns" av dem

som, om värnplikten funnits kvar,

hade varit ett under av

ordning och reda


och klara

skallar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 06:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Från ett Folkförsvar.
Till ett Marknadsförsvar.
Nästa Nato?
2014-09-21

  Göran Gustafsson VIP
Och då blir det fritt fram att döda. För då kallas det för försvar.
2014-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Militarismen kan aldrig producera något gott.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld