Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hos. 4:4 "Dock bör man inte så mycket gå till rätta med någon annan eller förebrå honom eller förebrå ditt folk, som man bör gå tillrätta med prästen".


ATT VÅRT LAND BLIR TAGET PÅ SÄNGEN!

beror inte så mycket på folket - de blinda

utan på de seende - pingstledarna:


som vägrade lyssna på

Guds varningar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-21 08:40



Bookmark and Share


  Jeflea Norma, Diana. VIP
Tyvärr det är inte rättvis krigföring,
Det är politikernas krig, och inte generalernas,
På generalernas tid var ordning i kaos!

2014-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Så är det.
Det finns ju t ex de som vill ha en "dialog" med självaste fienden.
Man skapar en synkretistisk ormsoppa med påven och ärkebiskopen som mästerkockar. Receptet står Satan för.
2014-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld