Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är nu bråkdelar av människor

En gång fanns du
så även orden.
Orden som försvann med dig
lämnade mig stum.

En gång var du levande
så även jag.
Livet som försvann med dig
dödade mina andetag.

Det du lämnade bakom dig
det finns inte längre.
Allt är nu spillror
av det som tidigare var.

Vi är nu bråkdelar av människor.




Övriga genrer av Annique
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-21 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annique
Annique