Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Tjuven (Satan) kommer enbart för att stjäla, slakta och förgöra", men jag har kommit för att ge dem liv och liv i överflöd".


DJÄVULEN ÄR UTE OCH GÅR

också av JESUS kallad "Slaktaren"

är ute och går i Guds

Skapelse;


är det någon som

tvivlar på

det?!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-22 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld