Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror jag behöver en kram...


Bruset

Vart jag än finns så hörs det ett brus

Bland skuggornas mörker, bland tända ljus

Ett brus som på sikt mig förgöra


Ty bruset hinner mig alltid ikapp

Om det någon gång dämpas, är det så pass knappt

Att jag fortsatt dess eko kan höra


I dagar av sorg, i gladare dans

Dess frekvens i mitt bröst ger resonans

Och jag vet ej hur jag mig ska rena


Från tankar där brusets skapande sprang

Från tankar som med sin eviga klang

Mig skrämmer om att förbli allena




Bunden vers av Dragspel
Läst 380 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-09-22 20:24



Bookmark and Share


  Nanna X
texten låter som en vals, och jag gillar dragspel. kram!
2014-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Dragspel

Senast publicerade
En enfaldig dröm
Bruset
* Se alla