Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Johannes Döparen: "Se Guds Lamm som bär bort VÄRLDENS synd". Joh. 3:16 "Så älskade Gud VÄRLDEN, att han gav DEN sin ende Son, för att var och en som tror på honom inte skall gå förlorad, utan ha evigt liv".


JESU BLODS VÄRDE INFÖR GUDS ÖGON

Jesu Blod uppväger

världens alla

synder:


men alla vet inte om det och bland dem

som vet det, finns de som förkastar

Guds Nåd: förlåtelse genom

tron på JESUS Kristus:


Den som förkastar Guds Son,

förkastar förlåtelsen, och

då finns bara väntan

på Guds dom

kvar.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-23 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld