Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kall som is

Kall som is
kyler jag min frostbeklädda kropp
drömmer om värme och kärlekens hopp
vill rida iväg med min häst i galopp
mot solens strålande värme som får mig att smälta




Fri vers av Power Angel
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-23 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel