Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Osäker

Märker ganska snabbt

att det inte är bara jag

som bär rädslor eller känner mig ensam

vart jag än vänder mina blickar

ser jag och känner

skrämd och osäker där jag går


vad längtar vi alla efter

varje dag

trygghet och respekt

så klart

ett skydd

mot alla sår

som möter oss alla år




Bunden vers av Power Angel
Läst 125 gånger
Publicerad 2014-09-23 12:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Power Angel
Power Angel