Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTAN NÅD

Ty den  som utan respekt, orädd, modigt
och ädelt  säger  sanningen i ansiktet  in-
för  en  förnekande räddhågsen  värld är
dess  fiende som  valt  att  vara  en  sann
människa. och  endast på  den  man kan
lita.
Ty den som väljer  att  trängas i smutsen,
med att kleta av sig  sin egna skit på and-
ra, i  en  rövslickande, fittslickande,  kuk-
sugargemenskap där alla  sparkar neråt i
ett  toffelhjältesseminarium  av  manipul-
erande korruptionssammansvärjningars
förtalskonspirerande baktal,hemsökta av
avundens, svartsjukans  och  konkurrens-
ens demoner, där ingen är att  lita till led-
er till  en värld av kaos,där ingen vet vem
som är vem eller vad  som  är vad, där de
likt  spöken  som  inte  tål ljuset ej kan se
sin  egen  spegelbild.
Det  finns  de  som med ordet förvissat sig
om att med  dess  makt  städa  upp  i  orm-
gropen, och  ställa Eva-döttrarna till svars
för syndafallet.

                                  *




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-23 13:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP