Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslans drömmar om poesi

Där! Känslan.
Svårfångad. Precis.
Vill stanna i den. Njuta, förundras.
Plockar upp pennan. Försiktigt.
Barnen skriker. Borde. Något.
Vart är pappret?
Flyktig. Borta.

Här! Nu.
Denna gången.
Själens kärna. Full av nyttiga vitaminer.
Är jag där? Ännu ett skal?
Många frågor, vaga svar.

Vem skriver jag för?
Självförverkligad i mitt eget vakuum.
Saknar ett annat hjärta.
Ett som känner min längtan.
Ett som pejlar in när jag sänder.
Ett som dyker ner i djupet.
Med förundran och tillförsikt.
Med drömmar som inspirerar.
Ditt?




Fri vers av mialouise
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-09-24 05:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mialouise
mialouise