Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven som ett kul samarbete med Bohmme! https://www.poeter.se/Medlem?writerId=48493


Sömnlöshet II

Just när sömnen nästan dig knockat
men ändå inte infaller,
då du inser att medvetenheten placerats
bakom sömnlöshetens galler.

Just när nuet inte räknas
för det borde vara mer sofistikerat,
trots ditt överaktiva hjärnkontor
som ej har färdigkalkylerat.

Just när morgondagens bleka gryning
för dig blir uppenbar,
och dvalan i din säng
så starkt håller dig kvar.

Morgonstunden bortslösad
på det trötta vrak som sover.
Sömnlösheten vinner
på en enkel walkover.




Fri vers (Fri form) av mialouise
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-03 08:07



Bookmark and Share


  mialouise
Absolut Peter! Det var kul, tack för initiativet!

2014-10-05

  Peter Boman
Vi skriver ju bra ihop!
Kram!
2014-10-03
  > Nästa text
< Föregående

mialouise
mialouise