Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT GNAGANDE, DÅLIGT SAMVETE

kan bara JESUS ge frid,

genom förlåtelsens

Gudomliga

frid.


En del försöker döva det - samvetet -

i stället. Men det går inte springa

från; det är inuti människan


och springer därför

alltid med.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 68 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-24 09:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld