Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

separation

det tar livet av dig att se mig i den där skjortan
det sa du med den där jävla, darriga, jävla, gråtfärdiga rösten
och sen går du inte för att du måste säga hejdå om du gör det

det tar livet av mig att se dig i den där halsduken.

men den är inte min.

i alla fall.




Fri vers av 404
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-24 22:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

404