Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALIEN LÄSER SAGA FÖR SITT ALIENBARN

I en bortglömd fordom tid för länge
sedan fanns i urminnes tid i en annan
galax en planet som hette jorden som
blev så anfrätt,sliten,nött,gammal och
uråldrig av vanvård och misshandel,
misshushåll och förgiftning att dess 
lungor upphörde andas.

Krig bröt så  ut i kampen om oljeenergin
och rättigheterna om världsherraväldet  
tills hela planeten sprängdes i bitar.

Idag år 10000 kan man fortfarande se 
rester av vissa bergarter härrörande
från jorden cirkulera  överallt men
ingenstans som meteorer och det kallas
nu enbart för "rymdgrus"

~                                      




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-25 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP