Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det människan sår, det skall hon också skörda".


NÄR GUDS DOM KOMMER ÖVER VÅRT LAND

borde den inte förvåna oss: att

vi som sått blod, oskyldiga

människors - barns -

blod,


också får skörda blod,

som är lagen om

sådd och

skörd.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 68 gånger
Publicerad 2014-09-26 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld