Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det människan sår, det skall hon också skörda".


VARFÖR SKALL DET VARA TRYGGARE ATT BO I SVERIGE

än i moderlivet? Varför skulle inte Gud låta det

komma över oss, som vi låtit komma över


de skyddslösa barnen där,

i moderlivet?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 92 gånger
Publicerad 2014-09-26 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld