Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Som min Fader sänt mig, så sänder också jag er".


OM GUD SKALL VANDRA PÅ JORDEN

gör Han det genom Kristi kropp, som är

Den levande Gudens församling

på jorden!


men det förutsätter att församlingen är

byggd enligt Guds ritningar, som

finns i Guds Ord - Bibeln:


i annat fall, är den

inte vad Gud

tänkt:


och oförmögen att utföra

Guds tjänst på

jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 54 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-26 06:26



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man tager vad man haver.
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld