Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Inte ställer man väl lampan under bordet, utan man ställer ut den för att den skall lysa för alla i rummet".


OM DE SOM FÅTT LAMPAN

inte ställer ut den åt "det folk

som vandrar i mörkret",


vem rår då för

frånvaron


av ljus?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 79 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-09-26 06:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Larz bara mumlar. Det har skett en djävulsutveckling från Lucifer till Satan. Lucifer kvarstår och är precis samma Väsen (Jämför med lagen som blev nåden under samma gud. Andlig förändring över tid - men samma källa).

Nej du, jag leker inte runt ismer, men du är överspänd.
2014-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Lucifer existerar inte.
Djävulens namn är SATAN, motståndaren. Han är lögnens fader.
Även om DU leker satanist så tar Satan dig på allvar och du får dela hans öde i den brinnande eldsjön.

2014-09-29

    ej medlem längre
I svarta flamman finns ett friare ljus. Morgonstjärnan och Ljusbringaren Lucifer. Bli inte bländade av guds experiment, det glimmar vackert i Nattens rike.
2014-09-29

  Larz Gustafsson VIP
Ja, om man är full av synd har man inte tagit emot Ljuset i sitt liv. Det är Jesus som är Ljuset.
Och då kan man heller inte förstå andliga liknelser som den som citeras ovan.
Vad Jesus menade var att de som tagit emot Ljuset, d v s Honom inte ska tiga utan dela med sig av evangeliets sanning.
Att man desperat försöker försvara sig mot evangeliet är ofta ett tecken på att man är nära att kapitulera för Jesus. Så var det för mig. Även jag har levt i synd.
2014-09-26

    Lars Gullberg
Jag ser ingen "lampa"

fast så är jag ju också full av synd
2014-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld