Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmoni?

Man säger att man ska känna en viss harmoni med kvinnan i sitt liv.
Jag har ett problem, jag känner den inte i fiskespöt och draget, fungerar det bättre med mask som bete?
Jag har problem med håven också, en fin fisk slet sönder den, och lämnade mig gråtandes ute till havs med bara ett handtag och några fiskedrag.
Sorgen tynger mig, jag har bara några laxar som jag inte får behålla för att dom är utrotningshotade efter att dom blev fiskade av någon annan, sorgen är tung.

Vid pennan, Ludvig din bror i trösten




Fri vers (Modernistisk dikt) av Luddes Poesi
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-09-26 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luddes Poesi
Luddes Poesi