Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjortis-Ludde

Fjortis Ludde här kommer jag, känner i penisen ett obehag, tänker, bara jag, som var kvar, i detta hav, av känslor, ska jag simma med lusten i räckhåll, hur ska jag klara av, från topp, till tå, har jag kraften att ta mig upp på land, starka till svaga, simtag, starka till svaga, andetag, regnet, ned falla, mamma, pappa, jag kommer inte hem ikväll, min älskade har problem, jag är stor nu, som en björn, så låt mig vara.

Vid pennan: Ludvig din nalle i sängen




Fri vers (Modernistisk dikt) av Luddes Poesi
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-10-04 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luddes Poesi
Luddes Poesi