Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Människan kan i sin vishet, inte förstå Gud i Hans" "Gud låter sig förstås genom sin skapelse, så är du då utan ursäkt, du människa"


INTE ENS DEN ÖVERBEGÅVADE MÄNNISKAN, GENIET!

kan göra ett grässtrå och sätta livsgnistan till,

och det trots att mönsterbilden finns

i oräkneligt antal!


Hur skall det då gå, om hon ger

sig på, att försöka göra

en myra?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 73 gånger
Publicerad 2014-09-28 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld