Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De fem elementen

Qigongen
rör mig varsamt
jag följer
kroppen bestämmer
tiden stannar
mitt inre längtar
efter mera




Fri vers av Shifra
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-09-28 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra