Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bön



Vill du älska mig
när höstens färger börjat lysa
när min vardag släpar tung
Vill du älska mig
när din morgon vaknar ung




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:32



Bookmark and Share


  Araminta
den kändes och gick rakt in!
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP