Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lunden



Öppet strömmar kärleksorden
ur min mun till dig
Hjärtat slår i takt med gången
där du mötte mig
Öppet strömmar stjärnor klara
stjärnor i det blå
Ljuset från dem bara
gör oss lika små
Öppet strömmar kärleksorden
genom rymdens rum
Hjärtat slår i takt med gången
från vår gröna lund




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-04-03 10:35



Bookmark and Share


    Liten Karin
Så vackert formulerat...jättefint
2006-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP