Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jes. 53 "Men det var våra synder han bar-- våra sjukdomar dem lade han på sig.. genom hans sår blir vi helade". JESUS: "Kom till mig ni alla som är trötta och tyngda av bördor".


JESUS KOM TILL ALLA MÄNNISKOR, UTAN UNDANTAG!

sänd av Honom som Skapat henne,

för att bära våra synder och

hela oss från våra

sjukdomar!


Men alla tar inte emot

Honom.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 119 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-10-01 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld